Eurostair® raka trappor

Eurostair® levererar raka trappor efter dina behov. Vi tillverkar och levererar ståltrappor för industri, kontor, skolor, bostäder och offentliga miljöer. Dessa används som entrétrappor, transporttrappor samt utrymningstrappor, både invändigt och utvändigt. Du kan välja mellan våra två olika modeller, standard och premium, som anpassas efter dina önskemål.

Raka trappor tillverkade av höghållfast stål, med enkel och snabb montering.

Från en av de ledande trapptillverkarna i Europa.

INSPIRATION
Rak trappa med barnsäkert räcke
Rak trappa inomhus med handledare och steg av trä samt kontrastmarkering
Barnsäker raktrappa med inre handledare
Glasräcke
Inspireras av våra produkter

Utomhustrappor tillverkade av högkvalitativt stål.

Förutom våra [spiraltrappor] (https://www.eurostair.se/spiraltrappor/) tillverkar vi även raka trappor för utomhusbruk. Dessa utomhustrappor är tillverkade av stål, vilket har många fördelar:

  • Hållbarhet: stål är ett extremt starkt och hållbart material. Ståltrappor för utomhusbruk klarar väder och vind och extrema väderförhållanden som regn, snö, värme och frost.
  • Lågt underhåll: Jämfört med trätrappor kräver utvändiga trappor av stål vanligtvis mindre underhåll. De behöver inte målas eller tätas och är resistenta mot skadedjur och svamp.
  • Lastbärande kapacitet: stål är ett mycket elastiskt material. Utvändiga trappor av stål är därför idealiska för tillträde till högre områden som terrasser, balkonger eller tak och, naturligtvis, kontorsbyggnader.
  • Brandskydd: stål är ett icke brännbart material, vilket gör utvändiga trappor av stål till ett utmärkt val för brandskydd. I händelse av brand kommer de inte att bidra till brandspridningen.
  • Miljövänlighet: stål är ett 100% återvinningsbart material. Det innebär att gamla stålkonstruktioner kan återvinnas och återanvändas.
  • Snabb installation: ståltrappor för utomhusbruk är ofta prefabricerade och kan installeras relativt snabbt. Detta minskar byggtiden och minimerar störningar på plats.
  • Anpassningsförmåga till terräng: Utvändiga trappor av stål kan utformas för att anpassas till terräng- och platsförhållanden. Detta gör det möjligt att bygga trappor i kuperad eller ojämn terräng.
  • Säkerhet: Ståltrappor kan utrustas med halkfria trallar och räcken för att garantera användarnas säkerhet.

Utvändiga trappor i olika kombinationer.

I de externa trappor som du kan få från oss på Eurostair kan du kombinera våra två standardmodeller av räcken med olika galler. Den inre ledstången är valfri och kan läggas till när som helst. Vi erbjuder också två modeller av vangstycken och optimalt en skyddande bur.

Balktrappa för exteriör - fråga oss

Och nu är det din tur. Om du behöver utvändiga trappor till din byggnad, vänta inte längre. Gör din förfrågan idag eller få din kostnadsfria offert direkt online. Vi på Eurostair utrustar gärna även din byggnad med rätt extern trappa.

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy