STANDARD - SPIRALTRAPPA MED MODERNA TEKNISKA LÖSNINGAR

Vår spiraltrappa standard kan användas både inomhus och utomhus. Den passar som utrymningstrappa, trappor inom industrin, i lager, logistikanläggningar, offentliga byggnader samt butiker, kontor och hemmiljö. Våra säljare och konstruktörer hjälper dig ta fram de bästa och mest kostnadseffektiva trapplösningarna. 

När vi konstruerar spiraltrappor följer vi Eurocodes standarder. Men vi ställer högre krav än så. Vi arbetar medvetet med att använda höghållfast stål där större belastningar uppstår. Genom att optimera materialvalen blir våra funktionella lösningar bättre, trappan blir lättare och bidrar därmed till en lägre miljöpåverkan.

Spiraltrappan är smart paketerad i en pallstor pappförpackning som är platsbesparande med alla delar uppmärkta vilket underlättar vid montage. 

varmförzinkad utomhus spiraltrappa

DETALJERNA ÄR VIKTIGA FÖR DITT VAL AV SPIRALTRAPPA

Designen och detaljerna i vår spiraltrappa är mycket viktiga och helt avgörande i valet för många av våra kunder. Vi väljer därför till exempel en kundanpassad hantverksproduktion av handledare för att få den bästa funktionen, en handledare utan skarvar eller klämhylsor och med en följsamhet genom hela trappan. 

Vi arbetar medvetet med moderna stålmaterial som med sin styrka ger våra produkter lägre vikt. Låg vikt ger många fördelar i både tillverkning och logistik men även vid montage av spiraltrappan. 

varmförzinkad spiraltrappa med industriräcke och gallerdurk
+
+
+
+
+
+

Spiraltrappor av höghållfast stål, lätta och snabba att montera.

Från en av de ledande trapptillverkarna i Europa.

Tillval till spiraltrappa standard

Du kan välja mellan våra tillval för att göra din trappa anpassad till din önskade funktion och design. Det finns fler lösningar än de vi presenterar här. Kontakta oss gärna för fler alternativ.

STEGYTOR
RÄCKEN
PLAN
HANDLEDARE
SKYDDSBURAR
Ytbehandling
INSPIRATION
Pulverlackerad spiraltrappa utomhus
Spiraltrappa med gallerdurkssteg och centrumrörshandledare
Pulverlackerad inomhustrappa med centrumrörshandledare och barnsäkert räcke
Varmförzinkad spiraltrappa utomhus med standard kvartsbur
Inspireras av våra produkter

VI HJÄLPER TILL MED PROJEKTERINGEN


Med mångårig erfarenhet och kunskap hjälper vi er med handledning och råd vid projektering. Vi hjälper till med lastberäkningar och ger all annan dokumentation. Vid beställning konstruerar vi varje trappa och ritningen skickas till dig för godkännande före tillverkning.  Oavsett när i processen vi möts, vill vi skapa den bästa lösningen för dig, där vi med vårt långa kunnande optimerar vilka besparingar som kan göras och ändå uppnå högsta kvalitet.

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy