Eurostair® Spiraltrappor

Vi har spiraltrappor för alla behov oavsett om det är inom industri, handel, kontor, offentlig miljö eller till hemmet. Vi har i vårt produktsortiment tre modeller som med tillval ger en nära nog oändlig variation. Spännvidden i tillvalen kan ge dig allt från en säker utrymningstrappa till en mycket exklusiv spiraltrappa med trästeg och glasräcke för ditt hem. Vårt säljteam och konstruktörer hjälper dig från idé enda fram till levererans.

Spiraltrappor av höghållfast stål, lätta och snabba att montera.

Från en av de ledande trapptillverkarna i Europa.

INSPIRATION
Barnsäker spiraltrappa för utrymning
Detaljbild dolda skarvar spiraltrappa exklusiv
Detaljbild exklusiv spiraltrappa med belysning
Spiraltrappa exklusiv med glasräcke
Inspireras av våra produkter

Det breda användningsområdet för spiraltrappor.

Är du intresserad av spiraltrappor eller spiraltrappor? Då är vi glada att du har hittat till Eurostair. Även om en spiraltrappa också är en spiraltrappa, är det inte tvärtom, eftersom spiraltrappor alltid har en central pelare, medan spiraltrappor inte har det. Beroende på dina behov kan spiraltrappor användas både ute och inne.

  • Interiör: spiraltrappor eller spiraltrappor förbinder flera våningar i bostadshus, lägenheter, loftgångar och kontor.
  • Vindsutrymme: spiraltrappor är ett populärt val för att omvandla vindar till beboeligt utrymme.
  • Tillgång till källare: Spiraltrappor används ofta i bostäder och kommersiella byggnader för att komma åt källare eller underliggande källare. De tar upp mindre utrymme än traditionella trappor.
  • Nödutgångar: I vissa byggnader används spiraltrappor som extra utrymningsvägar eller nödutgångar. Deras kompakta design gör att de kan placeras i begränsade utrymmen.
  • Estetiska accenter: spiraltrappor eller spiraltrappor används ofta i byggnader av estetiska skäl. De ger en speciell touch till ett rum och kan bli ett iögonfallande eller designelement.
  • Utomhusapplikationer: Det finns väderbeständiga modeller som kan användas utomhus. Dessa används t.ex. på terrasser, balkonger eller i trädgårdar. Även som utrymningstrappor i alla typer av byggnader.
  • Kommersiella lokaler och affärslokaler: I affärslokaler som restauranger, barer och butiker används spiraltrappor för att förbinda olika nivåer, ofta som en arkitektonisk höjdpunkt.

Spiraltrappor i tre utföranden och många modeller.

Här på Eurostair hittar du tre olika versioner av spiraltrappor:

  1. Standardversionen erbjuder enkel montering med få delar. Spiraltrappan är tillverkad av högpresterande stål och är halksäker upp till klass R13. Vi erbjuder den i fem räckesmodeller.
  2. Premiumversionen har en radie på upp till 1 500 millimeter. Designräcket har stolpar med fyrkantiga rör, trappstegen är diskret fastsatta. Vi erbjuder även kundanpassade alternativ.
  3. Exklusiv version erbjuder funktion och design i en optimal kombination. Vi erbjuder denna spiraltrappa med exklusiva material som granit, glas och läder. Stegfästena är dolda. Dessutom kan spiraltrappan fås med belysning som tillval.

Spiraltrappor från Eurostair

Letar du efter en kompetent partner för dina spiraltrappor eller spiraltrappor ute såväl som inne? Vi är glada att du har hittat oss. Gör [din icke-bindande förfrågan] (https://www.eurostair.se/kontakta-oss/) idag så att vi också kan förse dig med en anpassad spiraltrappa.

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy