Standard - raka trappor för inomhus- och utomhusbruk

Eurostairs® standard raka trappor används både inomhus och utomhus. Trapporna är som standard varmförzinkade men kan även ytbehandlas med pulverlack. Vårt fokus är att genom flertalet valmöjligheter och materialval skapa en trappa som är kundanpassad helt efter era önskemål och behov. Under våra tillval till standard raka trappor kan ni läsa mer om tillvalen för att få trappan som ni önskar.  

Jordholmen raka trappor med barnsäkert räcke

Raka trappor för industri

Eurostairs® raka trappor tillverkas efter era behov. Vårt fokus är raka trappor för enkel och snabb montering, vilket sparar både tid och pengar. Räcken, stegtyper och ytbehandling finns i ett stort urval och väljs utifrån användningsområde och miljö. 

Barnsäker standard raktrappa
+
+
+
+

TILLVAL TILL RAKA TRAPPOR STANDARD

De flesta komponenterna i raka trappor går att förändra och finns i flera olika varianter för att passa just din trapplösning.  Det finns fler lösningar än de vi presenterar här. Kontakta oss gärna för fler alternativ.

STEG
RÄCKEN
INRE HANDLEDARE
SKYDDSBURAR
VANGSTYCKEN
Ytbehandling
INSPIRATION
Barnsäker rak trappa med steg av gallerdurk
Varmförzinkad raktrappa med barnsäkert räcke
Eurostair raktrappa standard med skyddsbur
Pulverlackerad raktrappa med steg i gallerdurk
Inspireras av våra produkter

VI HJÄLPER TILL MED PROJEKTERINGEN


Med mångårig erfarenhet och kunskap hjälper vi er med handledning och råd vid projektering. Vi hjälper till med lastberäkningar och ger all annan dokumentation. Vid beställning konstruerar vi varje trappa och ritningen skickas till dig för godkännande före tillverkning.  Oavsett när i processen vi möts, vill vi skapa den bästa lösningen för dig, där vi med vårt långa kunnande optimerar vilka besparingar som kan göras och ändå uppnå högsta kvalitet.

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy