Premium - designade raka trappor för inomhusbruk

Eurostair® levererar ståltrappor för industri, kontor, bostäder och offentliga byggnader. Raka trappor används som en funktionslösning för att ta sig mellan våningsplan. Eurostair® raka trappor byggs efter dina önskemål och de krav du har på trappans utseende och funktion.

Tillsammans med våra säljare och konstruktörer tar vi fram den bästa trapplösningen för just ditt specifika projekt. Vi tar reda på ditt behov av trappa och hittar den bästa lösningen, bästa placeringen, bästa funktionen och snyggaste trappdesignen.

Vangstycke väljs utifrån trappans belastning, trappans bredd, trappans vinkel och trappans utliggning. Våra konstruktörer tar fram en 3D-ritning för att du enkelt ska kunna se hur din trapplösning ser ut i din fastighet. 

Raktrappa med trästeg och krenelerat näträcke

Premiumtrappor till egna hem och publika miljöer

Eurostair® premium raka trappor kan beställas i en rad standardutföranden alternativt helt kundanpassad. De raka trapporna består oftast av vangstycken, plan, steg, räcken och eventuellt stödben. Genomarbetatde konstruktioner gör att trapporna är enkla att montera. Steg finns i durk, plåt eller med nerfält yta för ilägg av matta, trä eller sten. Våra trappor följer gällande EU normer och är CE märkta.
Vi erbjuder många valmöjligheter av utförande och material om du vill ha en kundanpassad trappa. Kontakta oss för mer information.

Raktrappa premium med glasräcke och trästeg
+
+
+
+
+

Tillval till raka trappor premium

De flesta komponenterna i raka trappor går att förändra och finns i flera olika varianter för att passa just din trapplösning.  Det finns fler lösningar än de vi presenterar här. Kontakta oss gärna för fler alternativ.

Stegytor
Räckesmodeller
Handledare
Vangstycken
Ytbehandling
Färg
INSPIRATION
Pulverlackerat räcke med handledare i trä
Glasräcke med  inre handledare trä
Detaljbild handledare i trä och räcke av krenelerat nät
Pulverlackerad raktrappa med inre handledare
Inspireras av våra produkter

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Integritetspolicy