Premium - designade raka trappor för inomhusbruk

Eurostair® levererar ståltrappor för industri, kontor, bostäder och offentliga byggnader. Raka trappor används som en funktionslösning för att ta sig mellan våningsplan. Eurostair® raka trappor byggs efter dina önskemål och de krav du har på trappans utseende och funktion.

Tillsammans med våra säljare och konstruktörer tar vi fram den bästa trapplösningen för just ditt specifika projekt. Vi tar reda på ditt behov av trappa och hittar den bästa lösningen, bästa placeringen, bästa funktionen och snyggaste trappdesignen.

Vangstycke väljs utifrån trappans belastning, trappans bredd, trappans vinkel och trappans utliggning. Våra konstruktörer tar fram en 3D-ritning för att du enkelt ska kunna se hur din trapplösning ser ut i din fastighet. 

Raktrappa med trästeg och krenelerat näträcke

Premiumtrappor till egna hem och publika miljöer

Eurostair® premium raka trappor kan beställas i en rad standardutföranden alternativt helt kundanpassad. De raka trapporna består oftast av vangstycken, plan, steg, räcken och eventuellt stödben. Genomarbetatde konstruktioner gör att trapporna är enkla att montera. Steg finns i durk, plåt eller med nerfält yta för ilägg av matta, trä eller sten. Våra trappor följer gällande EU normer och är CE märkta.
Vi erbjuder många valmöjligheter av utförande och material om du vill ha en kundanpassad trappa. Kontakta oss för mer information.

Raktrappa premium med glasräcke och trästeg
+
+
+
+
+

Tillval till raka trappor premium

De flesta komponenterna i raka trappor går att förändra och finns i flera olika varianter för att passa just din trapplösning.  Det finns fler lösningar än de vi presenterar här. Kontakta oss gärna för fler alternativ.

Stegytor
Räckesmodeller
Handledare
Vangstycken
Ytbehandling
Färg
INSPIRATION
Pulverlackerat räcke med handledare i trä
Glasräcke med  inre handledare trä
Detaljbild handledare i trä och räcke av krenelerat nät
Pulverlackerad raktrappa med inre handledare
Inspireras av våra produkter

Systemtrappor - enkla och snabba att installera.

Om du vill ha en individuell utformning av din företagstrappa är vi en lika lämplig kontaktpartner som för systemtrappor, som kan installeras snabbt och enkelt. Fördelarna är övertygande:

  • Standardiserade komponenter: Systemtrappor består av standardiserade komponenter som steg, räcken, ledstänger och stolpar. Dessa komponenter erbjuds i olika storlekar och material, vilket förenklar urval och konfiguration.
  • Enkel installation: Eftersom systemtrappor består av prefabricerade komponenter är de snabbare och enklare att installera än måttbeställda trappor.
  • Flexibilitet: trots användningen av standardiserade komponenter erbjuder systemtrappor ofta viss flexibilitet när det gäller design och anpassning till specifika krav. Detta gör det möjligt att anpassa dem till olika rumsförhållanden.
  • Kostnadseffektivitet: användningen av systemtrappor kan vanligtvis vara mer kostnadseffektiv än byggandet av en anpassad trappa, särskilt i stora byggprojekt.
  • Överensstämmelse med standarder: högkvalitativa systemtrappor överensstämmer med gällande byggkoder och säkerhetsstandarder för att garantera användarnas säkerhet.
  • Enkelt underhåll: eftersom de enskilda komponenterna i systemtrappor är lättåtkomliga kan underhållsarbete som reparationer eller rengöring utföras relativt enkelt.

Affärstrappor gjorda för dig

Har vi redan kunnat övertyga dig om fördelarna med systemtrappor eller skulle du föredra en individuell företagstrappa? Då är vi rätt partner för dig. Oavsett om det gäller inomhus eller utomhus kan du sätta ihop våra affärstrappor enligt dina önskemål. Därmed har du något att säga till om på många områden, t.ex. räckesmodell, stegyta, ledstänger, vangstycken, ytbehandling och sist men inte minst färg. Hitta de många alternativen här på vår webbplats och se hur din affärstrappa kan se ut.

Företagstrappor och systemtrappor från proffs

Oavsett om du väljer affärstrappor eller systemtrappor får du alltid den bästa kvaliteten från oss. Vi är sedan många år en av de största trapptillverkarna i Europa och kan säkert hjälpa dig också. Oavsett om det gäller raka trappor eller spiraltrappor, gör din förfrågan idag, vi kommer också att hitta rätt lösning för din byggnad. Alternativt kan du begära en icke-bindande offert från oss direkt online. Vi ser fram emot att lära känna dig.

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy