SPIRALTRAPPA INTERIÖR FÖR ALLA - ÖVERALLT

Premiumtrappan passar alla rum miljöer där du behöver en vacker trappa som också tar mycket gångtrafik. Trappan har nutida design och byggs med moderna material.
Standardkomponenter gör den mycket kostnadseffektiv. Trappan är upp till hela 1500 mm bred på steget och har full bärkraft. Det gör den stabil och skön att gå i och du kan mötas i den vare sig du går uppåt eller neråt.
Du beställer den med valfri RAL-färg (256st) , du kan välja trä, matta eller sten i steget, många olika räckesutseenden och handledare i rostfritt eller i trä.

Hög grad av kundanpassning

Våra Premium spiraltrappor möjliggör en hög grad av kundanpassning medan vissa delar tas från vårt lager av standarddelar. På så sätt kan vi utnyttja vår effektiva produktionsprocess samtidigt som vi levererar en avancerad designmöbel för ditt hem eller kontor som kommer att visa sig vara ett riktigt blickfång.

Det som gör en premium spiraltrappa

Premiummodellen av Eurostairs® spiraltrappor är avsedd för att användning inomhus för kontor, butiker, köpcenter, hotel, lägenheter, vårdbyggnader, skolor, sportanläggningar m.m.

Du väljer färg, stegmaterial, räckestyp, handledare med mera som gör att din trappa blir individuell och får ett unikt utseende för just ditt projekt. Vi har skapat en produkt som tar tillvara alla serietillverkade produkters fördelar, men har skapat ett system där dina val ger en unik design.

Radie: från 1000-1500 mm. (Ger en omkrets på upp till tre meter)

Eurostair premium spiraltrappa
+
+
+
+
+

Tillval till spiraltrappa premium

De flesta komponenterna i en premiumtrappa finns i flera olika utföranden för att passa just din trapplösning. Det finns fler alternativ än det vi presenterar här. Kontakta oss för fler alternativ. 

Stegytor
RÄCKEN
HANDLEDARE

Ytbehandling

Ytbehandling syftar till att ge produkten livslängd eller färgsättning och i kombination ger den både korrosionsskydd samt färgsättning. Varmförzinkningen är det bästa korrosionsskydd som ger en nöttålighet och skyddar mot oxidation (rost). Med Duplex pulverlackering så ger vi ytterligare många års livslängd samt färgsättning.

Eurostair spiralstrappa premium materialval
INSPIRATION
Inspireras av våra produkter

VI HJÄLPER TILL MED PROJEKTERINGEN

Med mångårig erfarenhet hjälper vi er med handledning och råd vid projektering. Vi hjälper till med lastberäkningar och ger annan dokumentation. Vid beställning ritas varje trappa upp speciellt och ritningen skickas till kunden för godkännande före tillverkning.  Oavsett när i processen vi möts, tittar vi på den bästa lösningen och vilka besparingar som kan göras utan att tappa kvalitet.

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy