Premium - en spiraltrappa för alla typer av fastigheter

En spiraltrappa med elegant formgivning för både inomhus och utomhus miljö. Trappan har många genomtänkta detaljer som du kan påverka från idé till utförande. Möjligheterna är många och urvalet stort. Eurostairs® modell Premium tillverkas delvis av standardkomponenter från lager men det tillkommer även en gedigen hantverksproduktion av räckesdetaljer och plattformar. 

Premium spiraltrappa

Det som gör en premium spiraltrappa

Premiummodellen av Eurostairs® spiraltrappor är avsedd för att användning inomhus för kontor, butiker, köpcenter, hotel, lägenheter, vårdbyggnader, skolor, sportanläggningar m.m. Med duplexbehandling (galvanisering+ lack) går det utmärkt att använda Premiumtrappan även för utsidan. Ytbehandlingen är vanligtvis en pulverlackering med ev. zinkprimer som följs av ytterligare ett lager pulverlackering.

Radie: från 1000-1500 mm. (Ger en omkrets på upp till tre meter)

+
+
+
+
+

Tillval till spiraltrappa premium

Premium spiraltrappa stegytor

Stegytor

Eurostair spiraltrappa premium räckesfyllnader

Räckesmodeller

Eurostair spiraltrappa premium handledare

Handledare

Ytbehandling

Ytbehandling syftar till att ge produkten livslängd eller färgsättning och i kombination ger den både korrosionsskydd samt färgsättning. Varmförzinkningen är det bästa korrosionsskydd som ger en nöttålighet och skyddar mot oxidation (rost). Med Duplex pulverlackering så ger vi ytterligare många års livslängd samt färgsättning.

Eurostair spiralstrappa premium materialval

VI HJÄLPER TILL MED PROJEKTERINGEN

Med mångårig erfarenhet hjälper vi er med handledning och råd vid projektering. Vi hjälper till med lastberäkningar och ger annan dokumentation. Vid beställning ritas varje trappa upp speciellt och ritningen skickas till kunden för godkännande före tillverkning.  Oavsett när i processen vi möts, tittar vi på den bästa lösningen och vilka besparingar som kan göras utan att tappa kvalitet.

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy