EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Eurostair raka trappor

Eurostair tillverkar och säljer kompletta och lättmonterade raka trappor, som möter just dina specifika behov. Våra raka trappor tillverkas av stål och används i huvudsak inom industrin som utrymningsväg med höga krav på funktion och säkerhet. Men också i allt större utsträckning i kontor och bostäder och i andra publika miljöer, som restauranger och butiker.

MÅNGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN
Våra raka trappor byggs på standardkomponenter vilket erbjuder många variationsmöjligheter. Raka trappor som används till alla typer av byggnader, både som inomhus- och utomhustrappa.
Det vanligaste användningsområdet för vår raka trappa är som utrymningstrappa och industritrappa.
Tack vare trappans flexibilitet i materialval, färg och form, så passar den den även utmärkt för kontor, bostäder och andra publika miljöer, till exempel restauranger, butiker, köpcentra och gångvägar.

 

GENOMTÄNKT SÄKERHET
Du kan lita på att våra raka trappor håller. Med rätt material och rätt konstruktion bibehålls samma höga kvalité år efter år. Våra raka trappor är ofta en avgörande säkerhetsdetalj och som kund ska du självklart känna dig helt trygg med våra produkter. Våra raka trappor är kvalitetssäkrade och kontrollerade efter harmoniserade Europeiska byggnormer, standarder och brandklasser.

 

SOM DU VILL HA DEM
Alla våra raka trappor är som standard varmförzinkade, men de kan även levereras målade eller pulverlackade. Räcken, stegtyper och ytbehandling finns i stort urval och kan väljas helt utifrån användningsområde och miljö. Vi erbjuder även specialkonstruerade trappor och plattformar som tillverkas efter dina önskemål.

 

PÅLITLIG PARTNER FRÅN BÖRJAN TILL SLUT
Våra säljare och konstruktionsteam är med dig hela vägen från idé till leverans. De hjälper dig att ta fram de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna, alltid med ett högt service- och säkerhetstänk. Vi hjälper dig med uppmätning, konstruktionsritning, transport och montage.

 

När varje steg räknas