GALLERDURK AV STÅL

 • Stabil och stark konstruktion

 • Flera användningsområden, exempelvis till gångbroar och plattformar

 • Måttanpassas och kapas enligt önskemål

 • Utmärkt korrosionsskydd med varmförzinkning

 • Halksäker


Durk är en produkt vi tar för givet. Vi går och kör på den utan att reflektera över att den finns där. Ändå finns durk i princip överallt i de flesta miljöer. Ett entrégaller utanför affären eller jobbet, fasad­beklädnad i parkeringshuset eller över en ränna för vatten och smuts.

När man beställer durk finns flera saker att ta hänsyn till. Vilka belastningar ska den klara? Hur ska den monteras? Vi hjälper dig att hitta rätt lösning och erbjuder ett stort urval av gång- och körbar durk. Vi formatskär den efter mått, förser den med kantstål och varmförzinkar vid behov. Den formatskurna durken görs med fördel i pressdurk som ger bäst precision och symmetri.

Eurostair Gallerdurk
Eurostair Gallerdurk

FUNKTIONER

 • KÖRBAR DURK

  All durk är i någon mån körbar men det är stor skillnad mellan personbilar och lastbilar. För att kunna välja rätt durktyp är det därför avgörande att ta reda på vilka laster och vilken körriktning som gäller i ditt fall.

  Läs mer
 • TANDAD DURK

  Med hjälp av tandad durk kan halkrisken minimeras. Detta är särskilt användbart inom områden med risk för nedsmutsning av fett och olja och där risk för isbildning finns.

  Läs mer
 • MOT NEDFALLANDE OBJEKT

  Det finns många anledningar till varför man vill förhindra objekt från att falla igenom durken. Smuts och grus ska kanske falla igenom medans föremål måste fångas upp för att inte skada någon under.

  Läs mer
 • PRESSDURK TILL LAGERHYLLOR

  Vi tillverkar durkmoduler anpassade för lagerhyllor och pallställ. Durken dimensioneras för att klara kraven på lastvikter och tillverkas enligt kundens önskemål.

  Läs mer
FUNKTIONER

VÅRA GALLERDURKSTYPER

Eurostair Gallerdurk Pressdurk

PRESSDURK

Eurostair Gallerdurk Pressvetsad durk

PRESSVETSAD DURK

Eurostair Gallerdurk fullpressdurk

FULLPRESSDURK

TILLVAL TILL GALLERDURK AV STÅL

Ingjutningsramar
Luckor
SPARKLIST
URTAG & KANTSTÅL
INSPIRATION
Pressvetsad gallerdurk
Gallerdurk i ventilation
Gallerdurk till fasad
Gallerdurk av stål i gångbana
Inspireras av våra produkter

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy