Tillval till raka trappor premium

Vår styrka är optimal design med produkter för enkel och snabb montering. Räckesmodeller, stegytor, handledare och vangstycken finns i stort urval och kan väljas helt utifrån användningsområde. Trapporna byggs och anpassas specifikt efter dina önskemål. Våra tillval för de olika komponenterna i vår premium raktrappa kan du läsa mer om under varje kategori nedan. 

Stegytor

Vi producerar en plåtstegsram (en stålram till plåtsteget) som passar till din stegyta för att bära last och fixera din stegyta. Här nedan visar vi några olika exempel på hur stegen sedan kan komma att se ut. Kontakta oss för ytterliga information och hjälp med ditt val av steg till den raka premiumtrappan.

stegyta i granit raktrappa inomhus

Stegyta granit

stegyta i trä raktrappa inomhus

Stegyta trä

Stegyta glas

Stegyta glas

Stegyta betong

Stegyta betong

Stegyta textilmatta

Stegyta textilmatta

Stegyta plastmatta

Stegyta plastmatta

Räckesmodeller

Räcken till våra raka premiumtrappor finns i flera olika utföranden och kan anpassas efter dina önskemål. Utöver våra industriräcken och barnsäkra räcken som du finner i vår standard trappa så har vi även räckesmodeller med flera följare, glaskassetter, plåtkassetter och krenelerat nät. Räckeshöjd och utförande bestämmer du som kund. 

Perforerat plåträcke raktrappa

Perforerad plåt räcke

räcke i krenelerat nät

Krenelerat nät räcke

räcke i glas

Räcke i glas

Handledare

Handledare till våra räcken kan levereras för montage på vägg eller som inre handledare på trapp- eller plan. Handledare i trä kan levereras till alla trapp- och planräcken och tillverkas i massivt trä.

pulverlackared handledare

Pulverlackared handledare

Raktrappa premium handledare trä

Handledare i trä

Dubbel inre handledare pulverlackerad

Dubbel inre handledare pulverlackerad

pulverlackerad rak trappa inre handledare

Inre handledare pulverlackerad

Pulverlackerad rak trappa med inre handledare av trä

Inre handledare trä

Vangstycken

Pulverlackerade vangstycken finns att få av plattstål och U-balk till våra premium trappor. Vangstycke bestäms utifrån faktorer som vilken belastning trappan behöver ha, trappans bredd, vinkel och utliggning. Våra konstruktörer hjälper dig att hitta rätt.

Vangstycken av plattstål

VANGSTYCKE AV PLATTSTÅL

Vangstycke u-balk

VANGSTYCKEN U-BALK

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy