EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Eurostair spiraltrappor

Spiraltrappa från Eurostair

Eurostairs spiraltrappor är ett resultat av nytänkande och innovativ produktutveckling. Med en modern design och smarta funktioner erbjuder vi en säker och flexibel spiraltrappa som du kan lita på. Vår spiraltrappa passar både inomhus och utomhus. Som utrymningstrappa och nödutgång kan den rädda liv, samtidigt som den fungerar som transportväg inom industrin eller som en funktionell inredningsdetalj.

 

Eurostair Spiraltrappa - spiraltrappa inomhus, spiraltrappa utomhus

LÄTTA OCH HÅLLFASTA
Spiraltrapporna är tillverkade av höghållfast stål, vilket gör att spiraltrappan får en lägre vikt, samtidigt som styrkan består. Den låga vikten bidrar till en enklare montering. Genom våra moderna materialval får vi lägre energiförbrukning och är skonsammare mot miljön. Med höghållfast stål, en unik konstruktion och ett starkt korrosionsskydd från varmförzinkningen, så får du en spiraltrappa du kan lita på.

 

GENOMTÄNKT SÄKERHET
Våra spiraltrappor är ofta en avgörande utrymningsväg och som kund kan självklart känna dig helt trygg med alla våra produkter. Våra spiraltrappor är kvalitetssäkrade och kontrollerade efter harmoniserade Europeiska byggnormer, standarder och brandklasser.

 

SOM DU VILL HA DEM
Spiraltrapporna byggs av standardkomponenter, vilket erbjuder många variationsmöjligheter. Till exempel  stegtyp, steghöjd, antal steg per varv, räckestyper och ytbehandling. Givetvis kan spiraltrappan göras både höger- och vänstersvängd. Behöver du en intrångsskyddad trappa kan du välja till vår skyddsbur (av gallerdurk) med låsbar dörr.

 

MÅNGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN
Våra spiraltrappor används till alla typer av byggnader, både inomhus och utomhus. Utrymningsväg är det vanligaste användningsområdet för vår spiraltrappa. Oavsett om det rör sig om en extra ingång till övervåningen eller en nödutgång, så har vi praktiska lösningar för dig. 

 

PÅLITLIG PARTNER FRÅN BÖRJAN TILL SLUT
Våra säljare och konstruktionsteam är med dig hela vägen från idé till leverans. De hjälper dig att ta fram de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna, alltid med ett högt service- och säkerhetstänk. Vi hjälper dig med uppmätning, konstruktionsritning, transport och montage.

 

När varje steg räknas