Fördelarna med
Eurostair® raka trappor

design och funktion

Raka trappor används både invändigt och utvändigt. En trappas funktion - att ta sig säkert mellan våningsplan – bygger i grunden på detaljerade beräkningar om steghöjder och belastningar. Men trappans design påverkas av många fler faktorer. Vår styrka är snygg design med stort fokus på funktion och detalj. Våra konstruktörer utvärderar detta i våra 3D-ritprogram och kommer alltid fram med tydliga visuella lösningar som gör det enkelt för dig som kund att förstå varför vår trapplösning blev till det bästa.

3D-modeller

Vi på Eurostair® tycker det är viktigt att kunna tillgodose våra kunder med moderna tekniska lösningar. Vi arbetar därför med moderna ritprogram för att uppnå maximal effektivitet och tillförlitlighet genom hela processen. Våra konstruktörer arbetar i avancerade 3D-program som möjliggör för dig som kund att i ett tidigt skede se hur din trapplösning kommer att se ut vid din fastighet. Ur 3D-programmet tar vi fram en 3D-modell av trapplösningen som du sedan kan använda för att säkerställa att trappan motsvarar förväntningarna. 
Utöver 3D-modeller förser vi dig som kund med detaljerade ritningar där du ser trappan från olika sidovyer och planritningar. Detta för att du ska kunna säkerställa att trappan kommer se ut som du förväntar dig. 

Raktrappa 3D modell
Eurostair raka trappor på plats

Olika användningsområden

Våra raka trappor kan användas i olika miljöer såsom inom industri, i bostäder eller kontorshus samt i publika miljöer. De kan placeras inomhus och utomhus och fås i den ytbehandling som lämpar sig bäst för miljön. En rak trappa kan göras relativt enkel för att endast uppfylla behovet av att kunna transportera människor mellan olika våningsplan, men kan även utformas och designas för att istället bli en inredningsdetalj i miljön den placeras i.  Vi på Eurostair® finns tillgängliga för att på bästa sätt uppfylla dina önskemål utifrån dina förutsättningar. 

Kundanpassad trappa

Våra raka trappor har flertalet valmöjligheter gällande de olika delarna av trappan. Det finns ett flertalet alternativ av räcken, räckesfyllnader, stegtyper, ytbehandlingar och handledare. Där kan du välja mellan allt från ett standard industriräcke till ett glasräcke, eller ett industristeg till ett steg med träyta. Varje rak trappa produceras styckvis och är därmed unik och kundanpassad specifikt för att passa din trapplösning. Utifrån dina önskemål och preferenser av trappa hjälper vi dig att ta fram den trapplösning som uppfyller dina önskemål.

Kunden i fokus

Vi använder cookies för att samla in data för att förbättra användarupplevelsen, analysera webbplatsanvändning och marknadsföringsändamål. Se vår integritetspolicy