EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Ytbehandling av spiraltrappa

Spiraltrapporna är tillverkade av höghållfast stål som gör att spiraltrappan får en lägre vikt, samtidigt som styrkan består. Den låga vikten bidrar till en lättare montering. Genom vårt moderna materialval får vi en lägre energiförbrukning och tillverkningen blir skonsammare mot miljön. Med höghållfast stål, spiraltrappans unika konstruktion och ett starkt korrosionsskydd från varmförzinkningen får du en trappa du kan lita på under lång tid.

Olika ytbehandlingar av spiraltrappor

Varmförzinkad Spiraltrappa
Varmförzinkning är en mycket effektivt metod för att korrosionsskydda en spiraltrappa och har en grå färgton, vilken smälter in i de flesta miljöer på ett naturligt sätt. Alla spiraltrappor från Eurostair levereras som standard, varmförzinkad enligt SS EN ISO 1461:2009.

Pulverlackerad Spiraltrappa
Pulverlackera spiraltrappan i valfri RAL-kulör, utmärkt för att matcha spiraltrappan mot färgen på byggnaden, omgivningen eller för att skapa en visuell kontrast.

Pulverlackerade spiraltrappor kan levereras med endast pulverlackerad yta som korrosionsskydd eller som kombination - varmförzinkning och pulverlackerad.

Varmförzinkad och pulverlackerad spiraltrappa
Det går utmärkt att pulverlackera den varmförzinkade spiraltrappan. Standard är att varmförzinka och pulverlacka spiraltrappan då man förutom möjligheten till andra kulörer även en förstärkning av zinkens redan goda korrosionsskydd.

  • Spiraltrappor med varmförzinkning som ytbehandling rekommenderas för spiraltrappor både utomhus och inomhus.
  • Spiraltrappor med både pulverlack och varmförzinkning som ytbehandling rekommenderas för spiraltrappor både utomhus och inomhus.
  • Spiraltrappor med enbart pulverlack som ytbehandling rekommenderas för spiraltrappor inomhus.

När varje steg räknas