EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Om Eurostair

NÄR VARJE STEG RÄKNAS
Vi på Eurostair älskar utmaningar. Mod och nytänkande står alltid i centrum hos oss. Vi tillverkar och säljer raka trappor, spiraltrappor, modulramper och gallerdurk för både inomhus- och utomhusanvändning. Våra produkter genomsyras av funktionella och flexibla lösningar med en innovativ svensk design.

 

VÅRA PRODUKTER HÅLLER I ALLA STEG
Vi använder ett modernt höghållfast stål, för att skapa produkter som håller. År efter år.

Dessutom är materialet skonsamt mot miljön. Det är viktigt för oss. På samma sätt som vi prioriterar hög kvalitet genom hela processen. Som kund vill vi att du ska känna trygghet i alla steg. Från produktion till distribution. Vi är självklart ISO-certifierade inom både kvalitet och miljö. Eurostair är certifierade enligt EN 1090 gällande stålkonstruktion i utförandeklasserna EXC1 och EXC2, som ger oss rätt att CE-märka våra produkter.

 

VI VÄLKOMNAR JUST DINA BEHOV
Vi vågar tänka ett steg längre. Tillsammans skapar vi stora variationsmöjligheter med våra standardkomponenter som bas. För oss är trappan en viktig och central del av en modern interiör och en avgörande säkerhetsdetalj för utrymning.

 

TRAPPOR TILL HELA EUROPA
1998 tillverkade vi vår första trappa. Och idag är vi en av de ledande tillverkarna av spiraltrappor i Skandinavien. Dessutom har vi tagit flera viktiga steg ut på marknader i övriga Europa. Vi har vårt huvudkontor i Karlstad, logistikhall och lager i Säffle samt försäljning i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Emsdetten. Tillsammans förser vi hela Europa med Eurostairs produkter.

När varje steg räknas