EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001
Bild på Eurostair Spiraltrappa

Eurostair goes Milan

Milano i Italien är en metropol för designers, inredare och arkitekter som hela tiden utmanar sin känsla för form och färg.Under den internationella Milano Design Week möts människor med djärva idéer, framåtanda och viljan att utveckla för att presentera sina senaste kreativa skapelser.
Valet av Milano Design Week var därför ett mycket enkelt val av miljö när vi nu efter 19 månaders utveckling skulle lansera vår nya CONCEPTSTAIR.

En spiraltrappa för inomhusbruk med böjda glasräcken, rostfria stolpar, rostfri handledare och vitlaserade eksteg – maximal utmaning med andra ord.
Utvecklingsteamet fick tydliga riktlinjer: att göra trappan transparent och låta ljuset passera samtidigt ge den en snygg formgivning med smarta funktionslösningar och stor stabilitet.
Eurostairs utvecklingsteam skulle även göra trappan fullt anpassningsbar med olika stegmodeller, räckesmodeller, materialval och fri färgsättning.

När du nu tittat på bilderna och känner att du vill veta mer så kontaktar du oss för ytterligare information om CONCEPTSTAIR och valmöjligheterna som trappan ger dig som kund. 
Customized trappa och en nöjd kund är vad vi lovar dig!

Trappan kommer snart att landa på vårt säljkontor i Karlstad för de av er som vill komma och provgå framtidens trappmodell.

Välkommen!

 

I Eurostairs designteam har följande personer ingått:

Anders Ohlsson
Mattias Westelius
Mattias Wassberg
Erik T Johansson
Tor Pedersen

 

Tillbaka

När varje steg räknas