054-85 00 40      info@eurostair.se    

Eurostair Gallerdurk och steg

Vår produktionsanläggning med modern utrustning för kapning och konfektionering av durk är placerad i direkt anslutning till en galvaniseringsanläggning. Här lagerhålls ett omfattande standardsortiment av gallerdurk och steg. Vi kan därmed erbjuda ett brett sortiment med korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser. Hög servicegrad är vårt kännemärke.

Vi lämnar snabba svar på offertförfrågningar, hjälper till med projektering och uppritning av gallerdurksplaner och lämnar övrig uppbackning när så önskas. Pressvetsad durk är den vanligaste gallerdurken. Där är gallerdurkens bärstål tillverkade av plattstål och tvärstålet av en vriden stång som binder samman durken. Den kännetecknas av god bärförmåga och hög vridstyvhet. Gallerdurkenshöjd varierar i normalfallet från 20-80 mm.

Gallerdurk levereras standardbredd 1000 mm eller helt enligt kundens önskemål med exempelvis urtag och kantstål. Längderna 1000, 3050 och 6100 mm finns på lager. Som standard levereras gallerdurken varmförzinkad enligt SS EN ISO 1461, men kan också levereras obehandlad. Vanliga användningsområden är: Plattformar, gångvägar, körbar gallerdurk, entrégaller, offshore, staketgaller och solskydd. 

När varje steg räknas